fbpx
Wellness massage for par

Wellness massage for par

Er I et par og klar til en fælles afslappende oplevelse? Her præsenterer jeg to parmassage oplevelser, der vil styrke jeres bånd og forkæle jer begge.

90-minutters wellness parmassage med to massører

Del første mulighed er en 90-minutters wellnessmassage på briks, hvor I hver især – men i det samme rum – vil blive masseret af en professionel massør. Jeg tilkalder en kollega, som vil arbejde sammen med mig om at give jer begge en fuld kropsmassage, der vil løsne spændinger, forbedre blodcirkulationen og skabe en følelse af total afslapning. Det er den perfekte måde at nyde en velværeoplevelse sammen og komme væk fra hverdagens stress og jag.

60-minutters 4-hånds wellness parmassage med instruktion

Vil I gerne lære at give hinanden en fantastisk wellnessmassage? Den anden parmassage oplevelse indebærer, at jeg personligt instruerer jer begge i forskellige massageteknikker og fif, især hentet fra hawaiiansk massage, som I kan bruge til at forkæle hinanden derhjemme. Under denne oplevelse vil I skiftes til at modtage en 60-minutters wellnessmassage fra mig og fra jeres partner, altså en 4-håndsmassage, så I både får praktisk erfaring og den fulde forkælelse. Det er ligegyldigt, om I har ingen eller stor erfaring med at give hinanden massage; niveauet skræddersyes, så det passer til jer. Regn med 150 minutter til denne oplevelse.

Begge oplevelser koster i øjeblikket kr 1200. Uanset hvilken parmassage-oplevelse I vælger, er det en vidunderlig måde at styrke jeres forhold og prioritere jeres velvære. Kontakt mig som beskrevet på forsiden for at bestille jeres parmassage i dag og begynd jeres rejse mod dybere afslapning og intimitet.