fbpx
Massager

Massager

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er den klassiske svenske muskelmassage på briks med brug af mandelolie. Der kan fokuseres på skuldre og nakke, øvre eller nedre ryg, arme eller ben og på konkrete smerte- og mobilitetsproblemer. Massagen varer fra en halv til een time. Du kan læse mere i mine blogindlæg om fysiurgisk massage.

Thai yoga massage

Thai yoga massage er en ældgammel thailandsk massageform. Den foregår på gulvmadras, påklædt (let bomuld is bedst), og uden brug af olie. Centralt i massagen er stræk, ledrotationer og akupressur. Massagen varer halvfems minutter. Du kan læse mere i mine blogindlæg om Thai yoga massage.

Lomi lomi massage

Lomi lomi er traditionel hawaiiansk helkrops massage og en del af hawaiiansk spirituel tradition. Lomi lomi massage kan ses som en invitation til at se verden, som den er, og samtidig se at det er vores bevidsthed, der skaber den. En lomi lomi massage foregår med olie, på briks. Læs mere her og her, eller se denne video.

Wellness massage

Formålet med en wellnessmassage er sansningen af selve massagen snarere end afhjælpning af specifikke problemer. Som navnet antyder, skal en wellness massage gerne være behagelig! Massagen foregår på briks, og du bestemmer helt selv hvor afklædt du er komfortabel med at være. Massagen varer 90 minutter. Du kan læse mere i mine blogindlæg om wellness massage. Wellness massage udbydes også til par, se her.

Mahamudra tantra massage

En Mahamudra tantra massage er et møde i bevægelse. Læs mere her.

Priser

MassagetypeVarighedPris
Fysiurgisk massage30 – 90 min600 kr/time
Wellness massage90 min600 kr
Wellness massage for par 90-150 min1200 kr
Thai yoga massage90 min750 kr
Lomi lomi massage90 min750 kr
Mahamudra tantra massage2-3 timerse her