fbpx
Forløbet af en temple style lomi lomi massage

Forløbet af en temple style lomi lomi massage

Temple style lomi lomi er en healende helkrops massage, som oprindeligt blev praktiseret af Kahunaer i templerne ved de hawaiianske kongers hof. Den blev bragt til verden uden for Hawaii af Kahu Abraham Kawai’i. Massagen er en invitation til erkende sin egen natur og komme hjem til den. Jeg praktiserer massagen som jeg har lært den af Rosalie Samet, der er elev af Kahu Abraham.

Her beskriver jeg forløbet af massagen.

Før du ankommer, klargør jeg rummet og mig selv med en visualuseringsmeditation. Hvis du er interesseret, fortæller jeg dig gerne om den.

Efter at vi har talt sammen, får du lejlighed til at klæde dig af i enrum og tage en sarong omkring dig. Modtageren er helt afklædt under en lomi lomi massage, da massagen indeholder mange strøg henover siden af hoften. Når du er klar, tager du plads på briksen med ryggen opad og vi får lagt sarongen over dig. Jeg placerer et klæde henover dit skridt under sarongen. Klædet fastholdes med en sten.

Når du er på plads, spørger jeg om du har en intension med massagen og om du har lyst til at dele den. Det kunne være at komme ned i kroppen, få mere energi eller komme i bedre humør. Det kunne også være at afhjælpe eller hele konkrete udfordringer i kroppen. Du kan selv vælge om du fortæller mig intensionen eller ej, og selv hvis din intension drejer sig om en specifik del af kroppen, vil massagen være holistisk og dække hele kroppen. Intensionen er altså ikke udgangspunktet for en arbejdsplan, men derimod noget du og (måske) jeg kan have i vores bevidsthed under massagen.

Derefter udfører jeg endnu en kort visualiseringsmeditation, hvorefter jeg tager kontakt med dine knogler uden på sarongen. Jeg starter med skuldrene og bevæger mig ned af kroppen. Derefter glides sarongen af dig, og jeg starter oliemassagen. I denme bruger jeg hænder og underarme. Massagen er rytmisk og er karakteriseret ved lange strøg på langs af kroppen. Strøgene flyder som vand langs kroppens naturlige linier. De inviterer dig til at føle dig omsluttet af havets bølger.

Oliemassagen på bagsiden af kroppen tager ca 50 minutter. Når den er slut, lægger jeg sarongen henover dig, laver et lille “telt” med den, og beder dig vende dig under sarongen. Derefter starter massagen på forsiden af kroppen.

Jeg afdækker og masserer først den ene side af kroppen, men med fortsat dækket bryst, og derefter den anden side. Kønnet er fortsat dækket af sarongen. Hvis du er kvinde, kan du derefter vælge om du vil have afdækket og masseret bryst og mave eller om du foretrækker fortsat at have dækkede bryster. I det sidste tilfælde ændres nogle af strøgene og erstattes af andre, men massagen vil stadig vare ca. 90 minutter. I det første tilfælde masseres brysterne og muskulaturen omkring dem, men uden at massagen er tænkt erotisk stimulerende.

Massagen af kroppens forsiden tager ca 30 minutter. Efter at din forside er masseret afdækker jeg dig endnu engang med sarongen og slutter af med massage af hovedbund og ansigt på ca ti minutter. Derefter får du lov at ligge nogle minutter og integrere massagen, hvorefter vi får sarongen omkring dig og du kan klæde dig på i enrum.

Til sidst taler vi kort om massagen og evt. om du nu ser din intension i et nyt lys. Hele sessionen, inklusive samtaler og omklædning, tager op til to timer.

Du kan booke en lomi lomi massage ved at kontakte mig som beskrevet på forsiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *