fbpx
Wellness massage er sansningsmassage

Wellness massage er sansningsmassage

Der er nok ligeså mange fortolkninger af begrebet “wellness massage”, som der er massører. Hos mig er en wellness massage en massage, hvor “pointen” med massagen er sansningen af selve massagen snarere end afhjælpning af specifikke problemer. Og som navnet antyder, skal en wellness massage gerne være behagelig!

På trods af at pointen med wellness massage ikke er smerteafhjælpning, er det min erfaring, at en wellness massage alligevel tit kan afhjælpe spændinger og dermed smerter, simpelthen fordi den kan få kroppen til at spænde af. Måske er en spændt muskel en muskel, som hjernen har “glemt”, og ved at massere musklen så den sanses, minder man hjernen om, at musklen findes, og at der er alternativer til at spænde den op. Desuden viser forskning, at berøringer, som dem der finder sted i en wellness massage, frigører hormonet oxytocin, som fremmer den generelle velvære.

Jeg tilbyder en wellness massage på 90 minutter, så der er tid til at nå kroppen rundt, sanse hele kroppen, og have tilstrækkelig ro til at få de gode effekter (selv om det altså ikke er dem der er pointen ?). Massagen foregår generelt på briks, men formen er fleksibel, og du bestemmer helt selv hvor afklædt du er komfortabel med at være. Hvis du beholder tøjet på, vil jeg formentligt primært bruge teknikker fra Thai massage, herunder akupressur, stræk og ledrotationer. Hvis du er (delvist eller helt) afklædt vil vi bruge olie og kan inddrage teknikker fra fysiurgisk massage, såsom effleurage og petrissage, og teknikker fra lomi lomi massage og tantra massage, såsom kontinuerlige kropslange strøg af varierende intensitet. Hele kroppen kan masseres, men du bestemmer selvfølgelig selv hvad der skal udelades.

Du er velkommen til at booke en tid til wellness massage ved at sende mig en besked, som angivet på forsiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *