fbpx
Thai yoga massage – massage eller meditation?

Thai yoga massage – massage eller meditation?

Thai yoga massage stammer, som navnet antyder, fra Thailand, hvor varianter har været praktiseret i århundreder.

Jeg har lært Thai yoga massage af Evelyn Baumeister, Olga Sjøstrand Nakling og Mads Jesper Løye Hejl og er certificeret fra LagoCPH.

I lighed med yoga er Thai yoga massage en spirituel og meditativ praksis, både for giver og modtager, men for mange mærkes også direkte gavlige effekter på kroppen og øget kropsbevidsthed – ganske som med yoga. Thai yoga massage er ikke muskelorienteret. Istedet masserer jeg langs de såkaldte “sen”-linier. Disse fortolkes traditionelt som “energi-linier” i kroppen, men er også linier, langs hvilke kroppen naturligt bevæger sig (denne alternative forklaring på linierne har jeg fra Mads Jesper Løye Hejl).

Jeg bruger ikke olie og ælter ikke muskler i en Thai yoga massage, men arbejder istedet med tryk (akupressur), stræk og ledrotationer. Strækkene opnås typisk ved at jeg forsigtigt inviterer dig ind i stillinger, der ligner yoga stillinger. Et eksempel kan ses på tegningen, som Ehm Hjorth Miltersen har lavet.

Som det også ses på tegningen, foregår massagen på gulvet (på en måtte). Vi er klædt i yogatøj eller lignende, og der er væsentlig kropskontakt.Du er velkommen til at booke tid til Thai yoga massage ved at kontakte mig som angivet på forsiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *